Calamiteit? Bel 24/7 0513 41 41 41
Dak reinigen

Dak reinigen

Dakpannen worden vuil door onder andere algen en mos, uitlaatgassen en roetaanslag. Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie kan uw dak reinigen waarna het er als nieuw uit ziet. Maar het reinigen heeft meer functies dan alleen uiterlijk vertoon; dakpannen gaan langer mee en tijdens een grondige reinigingsbeurt worden bijvoorbeeld ook kapotte pannen vervangen. Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie reinigt de meeste daken effectief met hogedruk en warm water, maar vanzelfsprekend bespreken we alle mogelijkheden met u en passen we de techniek aan op uw wensen en uw pand.

Algen- en mosdodend middel

Na het reinigen gebruiken we een algen- en mosdodend middel. Daarmee worden ook de laatste sporen verwijderd en blijft uw dak bovendien langer alg- en mosvrij. Langer genieten van het resultaat? Dan kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten impregneren of coaten.

We reinigen ook leien- of shinglesdaken en golfplaten

Ook een leien dak of een dakbedekking van shingles kan door Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie gereinigd worden. Omdat dit meer kwetsbare daken zijn, passen we voor het reinigen de druk waarmee gereinigd wordt, aan. Het is verstandig om voor het schoonmaken en impregneren van lei en shingles een specialist in te schakelen. Sappé Reiniging, Onderhoud en Renovatie heeft de kennis en ervaring om elk dak te reinigen, te impregneren en te coaten. Onze medewerkers draaien ook voor het reinigen van grote oppervlakken golfplaten hun hand niet om.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Dan ontvangt u van ons op korte termijn een eerlijke, goede prijs.

Offerte aanvragen
De zekerheden van Sappé
Teamwork

Een sterk team van specialisten met heldere communicatie, onderling én met u.

Betrouwbaar

Wij voeren de opdracht uit volgens afspraak.
Geen verrassingen of onverwachte kosten achteraf.

Vakkundig

Als gecertificeerd leermeester werkt Sappé alleen met de beste mensen.

Meer informatie of een afspraak maken?
Onze medewerkers staan voor u klaar.
Als het nodig is 24 uur per dag, 7 dagen per week.