Goede hygiëne is essentieel in de voedselverwerkende industrie. Dit maakt schoonmaken in de foodsector vakwerk. Voor Sappé bekend terrein! Met onze ruime ervaring en expertise verzorgen wij de complete reiniging van begin tot eind: van dagelijkse schoonmaak tot keuringen en periodieke reiniging met desinfectie!
Om de hygiëne te waarborgen en toekomstige (onderhouds)kosten te verlagen of zelfs te vermijden, is vakkundige reiniging en desinfectie in de voedselindustrie essentieel.
Het team van Sappé heeft ervaring in veel verschillende voedselverwerkingsbedrijven zoals zuivelfabrieken, vleesverwerkende industrie, snoepfabrieken en bakkerijen. Onze vakmannen- en vrouwen verzorgen de complete reiniging: van machines tot vloeren en van staalconstructies tot leidingwerk. We werken secuur en uiteraard volgens de gestelde normen, zoals HACCP, BRC, AIB en IFC. Door goed te plannen en snel en efficiënt te werken, zorgen wij ervoor dat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Dit resulteert in lage kosten en een hoge productiecapaciteit: een win-win situatie dus! Voor u het weet is alles weer brandschoon en gedesinfecteerd.
In deze sector staan kwaliteit en veiligheid centraal, dus zorgen wij ervoor dat wij er alles aan doen om dit te waarborgen. Hoe we dit doen? Dat hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:
Schoonmaken in de foodsector is vakwerk. Daarom hebben we, samen met brancheopleiders SVS en BGA-Nederland, een tweejarige mbo-opleiding opgezet om alle medewerkers tot foodreinigerop te leiden. De training foodreiniging is een centraal onderdeel van deze studie. De opleiding is volledig afgestemd op ons bedrijf, diensten en klanten!
De exacte werkwijze is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden: het reinigen van een vloer vraagt om een andere aanpak dan het schoonmaken en desinfecteren van een machine. Wel werken wij altijd volgens deze kernwaarden:
Heeft u vragen over foodreiniging of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!