slide 3 of 4

Goede hygiëne is essentieel in de voedselverwerkende industrie. Dit maakt schoonmaken in de foodsector vakwerk. Voor Sappé bekend terrein! Met onze ruime ervaring en expertise verzorgen wij de complete reiniging van begin tot eind: van dagelijkse schoonmaak tot keuringen en periodieke reiniging met desinfectie! 

slide 3 of 4

Schoonmaken in de foodindustrie

Om de hygiëne te waarborgen en toekomstige (onderhouds)kosten te verlagen of zelfs te vermijden, is vakkundige reiniging en desinfectie in de voedselindustrie essentieel. 

Het team van Sappé heeft ervaring in veel verschillende voedselverwerkingsbedrijven zoals zuivelfabrieken, vleesverwerkende industrie, snoepfabrieken en bakkerijen. Onze vakmannen- en vrouwen verzorgen de complete reiniging: van machines tot vloeren en van staalconstructies tot leidingwerk. We werken secuur en uiteraard volgens de gestelde normen, zoals HACCP, BRC, AIB en IFC. Door goed te plannen en snel en efficiënt te werken, zorgen wij ervoor dat het productieproces zo min mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden. Dit resulteert in lage kosten en een hoge productiecapaciteit: een win-win situatie dus! Voor u het weet is alles weer brandschoon en gedesinfecteerd.

Kwaliteit en veiligheid

In deze sector staan kwaliteit en veiligheid centraal, dus zorgen wij ervoor dat wij er alles aan doen om dit te waarborgen. Hoe we dit doen? Dat hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet: 

  • We benoemden het net al kort: Wij houden in onze werkzaamheden rekening met de voor u geldende normen zoals HACCP, BRC, AIB en IFC.
  • We beschikken over een VCA**-certificering en ISO 9001 certificering, wat betekent we veilig, gezond en milieuvriendelijk te werk gaan.
  • We leggen alle afspraken vast: zo is iedereen op de hoogte van de exacte werkzaamheden. Daarbij is het vaste aanspreekpunt voortdurend op de hoogte van de zaken die extra controle nodig hebben. 

Opleiding Foodreiniger

Schoonmaken in de foodsector is vakwerk. Daarom hebben we, samen met brancheopleiders SVS en BGA-Nederland, een tweejarige mbo-opleiding opgezet om alle medewerkers tot foodreinigerop te leiden. De training foodreiniging is een centraal onderdeel van deze studie. De opleiding is volledig afgestemd op ons bedrijf, diensten en klanten! 

Onze werkwijze

De exacte werkwijze is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden: het reinigen van een vloer vraagt om een andere aanpak dan het schoonmaken en desinfecteren van een machine. Wel werken wij altijd volgens deze kernwaarden:

  • Wij geloven niet in schoonmaken. Wij geloven in schoon! Dit betekent dat we het als een uitdaging zien om zo snel en efficiënt mogelijk het gewenste eindresultaat te bereiken.
  • Wij gaan voor samenwerkingsrelaties. Dit houdt in dat we vooraf, samen met u, het gewenste kwaliteitsniveau bepalen en samen kijken naar zaken als verwachtingen, veiligheid en efficiëntie.
  • We zorgen altijd voor een duidelijke planning. Daarbij houden we er rekening mee dat de werkomgeving zo weinig mogelijk hinder ondervindt van onze werkzaamheden.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen over foodreiniging of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

slide 16 to 21 of 7