Calamiteit? Bel 24/7 0513 41 41 41
Yes!! We hebben het NEN 4400-1 certificaat gehaald!!
Nieuws

Yes!! We hebben het NEN 4400-1 certificaat gehaald!!

Wij voldoen aan alle eisen en voorwaarden voor de NEN 4400-1 Keurmerk SNA en daar zijn we trots op.

Met maar één doel: een betrouwbare partner zijn voor onze opdrachtgevers!

Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. NEN 4400-1 stelt eisen aan in Nederland gevestigde organisaties die personeel detacheren aan onderaannemers.

De norm is in het leven geroepen door de branche zelf in samenspraak met ondernemingen uit het bedrijfsleven en vakorganisaties. De Stichting Normering Arbeid (SNA) ziet toe op de juiste toepassing van de norm. Alle ondernemingen met een positief NEN-4400-inspectieresultaat zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. In de regel vindt tweemaal per jaar een inspectie plaatst.

Als u samenwerkt met Sappé dan wordt er arbeid ingeleend. De NEN 4400-1 biedt in de eerste plaats bescherming tegen kostbare claims (op basis van de WKA bent u namelijk zelf aansprakelijk voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies). Tevens biedt de norm bescherming tegen hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen.

De NEN 4400-1 staat niet alleen voor zekerheid omtrent de WKA maar geeft ook uiting aan: kwaliteitsbewustzijn, fatsoenlijk werkgeverschap en eerlijke concurrentie.

29 maart 2017
Meer informatie of een afspraak maken?
Onze medewerkers staan voor u klaar.
Als het nodig is 24 uur per dag, 7 dagen per week.